Acasa Educație În așteptarea lui Moș Crăciun…cum îl facem să aibă răbdare?

În așteptarea lui Moș Crăciun…cum îl facem să aibă răbdare?

5 min read
0
0
416

Crăciunul se apropie cu pași repezi și nerăbdarea a sosit deja. Mai ales dacă este mai mic, copilul te întreabă cu siguranță neîncetat Când vine Moșul? Cum îi putem determina pe copii să mai aibă puțină răbdare până la deschiderea cadourilor?

Împodobirea bradului de Crăciun. Cum ar fi Crăciunul fără bradul de Crăciun? Nimic nu ar mai avea farmec, nu-i așa? Indispensabile pentru copii, decorațiunile de Crăciun îi ajută să aibă mai multă răbdare până la ziua cea mare. Iată o ocazie potrivită de a le pune imaginația la treabă și de a le cere să te ajute să împodobești bradul.

Scrisoarea pentru Moș Crăciun. Nu există vreun copil care să nu aștepte cu nerăbdare jucăriile văzute în reclamele la televizor și în pliante. I-a scris și lui Moș Crăciun ce își dorește. Scrisoarea îl va face să aibă mai multă răbdare până vine Moșul.

Târgurile de Crăciun…sau cum să îl faci să aibă mai multă răbdare până când vine Moșul. Încă de la începutul lunii decembrie târgurile de Crăciun apar ca ciupercile după ploaie în principalele orașe din țară. Obiecte artizanale, produse regionale, decorațiuni de Crăciun, nu cred că există vreun copil căruia să nu îi placă târgurile de Crăciun.

Poveștile de Crăciun…mamă, spune-mi o poveste. Auzi acest lucru seară de seară. Ce poate fi mai potrivit decât o poveste de Crăciun pentru a-l face pe copil să mai aibă puțină răbdare până la sosirea lui Moș Crăciun?

Filmele de Crăciun. În această perioadă la televizor merg cu siguranță o mulțime de filme și desene animate cu tematica Crăciunului.

Prăjiturelele de Crăciun. Ce idee bună să te uiți împreună cu copilul la un film de Crăciun savurând în același timp delicioasele prăjiturele de Crăciun în formele specifice, inimioară, brăduț sau steluțe? Decât să le cumperi, va fi mult mai simpatic să le faci împreună cu copilul. Cu siguranță îi va plăcea să se joace cu aluatul asemeni plastilinei.

O poză cu Moș Crăciun. Ce copil nu a visat să îl vadă pe Moș Crăciun, să stea în brațele lui și să facă o poză cu el? Vestea bună este că în majoritatea magazinelor mari din țară există o perioadă de câteva zile în care copiii pot face gratis poze cu Moșul. Și mai primesc și un pachet cu dulciuri.

Facebook Comments Box
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Educație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si articolul recomandat:

Lucruri pe care orice viitoare mămică trebuie să le știe

Înainte de a deveni mamă, experiența maternității pare a fi o iluzie perfectă. Cu toate ac…