Acasa Joaca De ce sa iti duci copilul la un loc de joaca

De ce sa iti duci copilul la un loc de joaca

3 min read
1
0
384
Locul de joaca

Un loc magic in care copilul se poate juca cu o multime de jucarii si cu o multime de copii…acela este locul de joaca. Un loc dedicat in exclusivitate copiilor si jocului, un loc care le permite copiilor sa se distreze si sa isi consume energia si parintilor sa se relaxeze. De ce este bine sa iti duci din cand in cand copilul la un loc de joaca?

Spatiul de joaca, locul ideal pentru socializare. Jovialitatea este cuvantul de ordine in cadrul unui spatiu de joaca. Copilul poate sa descopere nu doar o multime de jucarii ci isi poate face si parteneri de joaca printre ceilalti copii aflati la locul de joaca. Spatiul de joaca este in egala masura un loc in care putem avea parte de momente de complicitate in familie.

Un loc ideal pentru joaca. Intr-un spatiu de joaca, fiecare copil experimenteaza ceea ce ii place, se joaca cu ce vrea si cum vrea. Tobogane gonflabile, masinute, mingi, exista de toate pentru toti, de la cele mai clasice jucarii la cele mai moderne.

Spatiul de joaca, o solutie pentru copiii carora nu le place sa imprumute jucariile. Daca de obicei micutul tau refuza sa imparta jucariile cu ceilalti copii vei constata cu surprindere ca la spatiul de joaca nu se intampla acest lucru, va fi mai sociabil.

Poti afla de ce jucarii este interesat copilul tau. Observandu-l la locul de joaca poti afla care sunt jucariile de care este mai interesat pentru a-i achizitiona ulterior si tu o astfel de jucarie de ziua sa sau de Craciun.

Spatiul de joaca contribuie la dezvoltarea copilului, il pregateste pentru viata in societate. Aici, copilul invata sa imparta, sa fie politicos cu ceilalti copii, sa se joace frumos si sa respecte anumite reguli (sa nu distruga jucariile de exemplu).

Facebook Comments Box
Arata mai multe articole asemanatoare
 • Tipuri de puncte forte la copii

  Tipuri de puncte forte la copii

  Când copilul are probleme de învățare și atenție, poate părea că vă petreceți mult timp în…
 • Craciunul

  CRACIUNUL   E craciun , sarbatoare Trec copii pe carare , Cu zambet vioi Pasesc cate …
 • Merele – de Aurora Luchian Vaslui

  Intr-un cos, pe masa Erau zece mere. Ana, pofticioasa, Manca trei din ele. Veni si Gigel T…
Arata mai multe scrise de  Nicoleta
Arata mai multe din Joaca

Un comentariu

 1. […] By nicoleta […]

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si articolul recomandat:

Tipuri de puncte forte la copii

Când copilul are probleme de învățare și atenție, poate părea că vă petreceți mult timp în…