Acasa Activități Activitati extracurriculare

Activitati extracurriculare

3 min read
0
0
147
activitati extracurriculare

Știm cu toții că activitatea de creștere a copiilor este de fapt un loc de muncă cu normă întreagă și că nu există niciodată suficient timp în zi. Dar este important să rețineți că activitățile extracurriculare pot fi incredibil de benefice pentru copiii dvs. – nu numai că îi ajută să învețe noi abilități, dar le oferă și posibilitatea de a-și face prieteni și de a se exprima în moduri pe care școala nu le permite.
De la echipe sportive până la cursuri de artă, există atât de multe activități extracurriculare uimitoare pe care tu și copiii tăi să le explorați! Fie că este vorba de lecții de arte marțiale sau de muzică, aceste activități le vor ajuta la stimularea creativității, predând în același timp disciplina. În plus, cercetările au arătat că participarea regulată la programele afterschool ajută la îmbunătățirea performanței academice, oferind elevilor sprijin suplimentar în afara orelor de școală. Așadar, de ce să nu-ți încurajezi micuții să se implice?

La început poate părea multă muncă – să găsești ceva potrivit în funcție de grupa de vârstă și nivelurile de interes etc., dar crede-mă când spun asta: va merita fiecare minut petrecut căutând diferite opțiuni disponibile (și dacă ai nevoie de vreuna). sfaturi sau îndrumări cu privire la ce activitate s-ar potrivi cel mai bine copilului dumneavoastră – nu ezitați să contactați!). Copiii tăi îți vor mulțumi mai târziu, când vor fi mai mari și mai înțelepți 🙂

Vă mulțumim că ți-ai acordat timp de a fi supermame peste tot – ține-te tot așa!

Facebook Comments Box
  • Piticul

    Un pitic atât de mic Făcea baie într-un ibric De săpun s-a împiedicat Şi piticul s-a îneca…
  • Beneficiile lecturii asupra copilului

    Beneficiile lecturii asupra copilului

    Lectura reprezinta una din acele activitati placute pe care parintii o pot face impreuna c…
  • Prima baita a bebelusului tau

    In primii ani din viata pielea bebelusului vostru necesita o ingrijire mai atenta deoarece…
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  Administrator
Arata mai multe din Activități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *