Acasa Mămici Anca De ce nu este bine să instalăm un ventilator în camera bebelușului

De ce nu este bine să instalăm un ventilator în camera bebelușului

3 min read
0
0
21

Canicula nu este foarte departe, curând ne va fi din ce în ce mai greu să dormim din cauza căldurii. Atât nouă cât și bebelușilor, aceștia fiind cei mai afectați de caniculă. Te-ai gândit deja să pui un ventilator în camera bebelușului pentru a mai răcori puțin atmosfera. Insă este aceasta o idee bună sau nu? Vă răspundem noi la această întrebare chiar acum.

Dacă ai un bebeluș atunci trebuie neaparat să găsești o modalitate de a răcori camera în care doarme. Noaptea în special. Insă, în ciuda feresrelor larg deschise căldura este omniprezentă. Drept urmare, ai mai avea o variantă la îndemână, un ventilator în fiecare încăpere din casă. Cu toate acestea, ventilatorul se poate dovedi a fi mai periculos decât pare.

Există un risc de agravare al alergiilor. Chiar dacă ție ventilatrul ți se pare o invenție divină, vine cu o mulțime de riscuri pentru familia ta. Asta deoarece, rămânând pornit întreaga noapte, ventilatorul poate fi sursa unor numeroase probleme respiratorii. Nu face decât să ajute praful sau polenul să se infiltreze în sinusuri. Acest lucru nu este deloc favorabil pentru persoanele care suferă Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Reguli de respectat atunci când vizităm un nou-născut

O rudă, o prietenă tocmai a dat naștere unui bebeluș și abia aștepți să o vizitezi? Iată c…