Acasa Mămici Anca Cum evoluează legătura dintre gemeni în funcție de vârstă?

Cum evoluează legătura dintre gemeni în funcție de vârstă?

3 min read
0
0
29

Fuziune, telepatie…există toate acestea între frații gemeni? Pentru (viitorii) părinții de gemeni care se întreb acest lucru încercăm în cele ce urmează să elucidăm acest mister care înconjoară această relație atât de specială. În funcție de vârstă, vă ajutăm să înțelegeți cum va evalua această legătură gemelară.

În momentul în care ai aflat că ești însărcinată cu gemeni surpriza a fost cu siguranță imensă. Fericire înmulțită cu doi. Însă trebuie să recunoști că ai fost cuprinsă de îndoială și te-au cotropit o mulțime de întrebări.

Dacă acest lucru te liniștește în vreun fel află că sarcinile gemelare sunt din ce în ce mai curente. Cine nu a auzit povești precum dacă pe unul din frați îl doare ceva atunci geamănul său poate resimți acea durere? Pe lângă aspectul fizic identic, gemenii pot avea aceleași senzații, aceleași emoții. Există o legătură unică între ei, între două ființe venite pe lume în aceeași zi…însă cum se construiește aceasta în funcție de vârstă?

O legătură care se creează încă din uter

Specialiștii spun că doar o parte din frații gemeni experimentează telepatia. Cu toate acestea, înainte de a veni pe lume, Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Reguli de respectat atunci când vizităm un nou-născut

O rudă, o prietenă tocmai a dat naștere unui bebeluș și abia aștepți să o vizitezi? Iată c…