Acasa Mămici Anca 5 feluri în care îi poți spune copilului tău că îl iubești

5 feluri în care îi poți spune copilului tău că îl iubești

3 min read
0
0
31

Ți-ai făcut câteva minute timp azi pentru a-i spune copilului tău că îl iubești? Chiar dacă uneori, să spui asta te costă sau uiți să faci asta, este un gest simplu care poate contribui atât la fericirea ta, cât și la cea a copilului tău.

Dar dacă îl vei pune la curent cu privire la sentimentele tale, vei reuși să instaurezi un climat de încredere care îi va face mult bine, fără îndoială.

Dar copilul are nevoie nu numai să îi spui că îl iubești, ci și să îi arați asta. Dovezile de afecțiune reprezintă una din cele mai bune modalități de a arăta copiilor că iubirea pe care i-o porți este foarte puternică, chiar dacă nu ai mereu timp să stai cu el.

Deci dacă îi vei spune copilului tău foarte des că îl iubești, acest lucru va avea un impact foarte pozitiv asupra sa. Iată câteva feluri în care poți face asta.

Lasă-i bilețele cu cuvintele de dragoste. Dacă deja știe să citească, lăsându-i bilețele de dragoste, vei reuși într-o manieră excelentă să îi arați dragostea. Un mesaj scurt, însoțit de desene sau de Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Cum evoluează legătura dintre gemeni în funcție de vârstă?

Fuziune, telepatie…există toate acestea între frații gemeni? Pentru (viitorii) părinții de…