Acasa Mămici Anca Cum poți recunoaște un copil hipersensibil?

Cum poți recunoaște un copil hipersensibil?

3 min read
0
0
55

Emotiv, expresiv, o mare sensibilitate legată de intuiție, de creativitate, dar si de mirosuri… hipersensibilitatea poate sa aibă mai multe manifestări sau mai multe semne. Iată deci cum se pot recunoaște copiii hipersensibili.

Hipersensibilitatea se poate traduce printr-o sensibilitate extremă. Este o trăsătură de caracter despre care vorbim de altfel de foarte puțin timp. Dar părinții sau profesorii trebuie să știe care sunt trăsăturile acestora pentru a ști cum să se comporte cu ei sau cum să îi abordeze.

Există, de altfel, mai multe tipuri sau forme de hipersensibilitate. Aceasta se poate traduce prin anumite reacții care pot părea exagerate. De exemplu, copilul poate resimți o bucurie intensă pentru ceva care îi face plăcere și din contră să fie în lacrimi din cauza unei note proaste. Sunt copii care trăiesc sau primesc totul din plin. Nu le place deloc nedreptatea sau pedepsele, lucruri care pot să fie desul de problematice atunci când ajung la școală.

Trăsăturile de caracter ale unui copil hipersensibil. Un copil hipersensibil are tendința de a dormi prost, de tresări mereu în somn sau de a nu aprecia deloc schimbările. Va fi pierdut de Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Cum evoluează legătura dintre gemeni în funcție de vârstă?

Fuziune, telepatie…există toate acestea între frații gemeni? Pentru (viitorii) părinții de…