Acasa Mămici Anca Educație pozitivă- 3 secrete inspirate de părinții care nu țipă niciodată

Educație pozitivă- 3 secrete inspirate de părinții care nu țipă niciodată

3 min read
0
0
74

Toți părinții își doresc cu siguranță un singur lucru, foarte important- copiii să devină oameni buni și bineînțeles, adulți fericiți și responsabili. Dar felul în care înțelege fiecare să facă asta, e departe de a fi un lucru comun…

Disciplină pozitivă, educație pozitivă… iată care sunt ideile în jurul cărora se învârta parentingul în ziua de azi. Cea mai importantă este cu siguranță dezvoltarea armonioasă a copilului. Iar pentru ca un copil să devină un adult responsabil și fericit, la acesta trebuie să fie exploatat tot ce e mai bun din el. Mai degrabă decât să devină ceea ce părinții lui își doresc să devină. Deci pentru a educa un copil nu trebuie să îl corectăm, să îl pedepsim sau să îl facem să fie cât mai respectuos, ci mai degrabă să instaurăm o educație pozitivă.

Explică mereu pentru a responsabiliza. Pentru a înțelege situația și pentru învăța mereu din orice situație, copilul are nevoie să i se explice problemele cu care se confruntă și să i se indice o soluție la problemele cu care se confruntă.

Dacă părinții nu se vor deranja să le explice copiilor lucrurile care le sunt Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Cum evoluează legătura dintre gemeni în funcție de vârstă?

Fuziune, telepatie…există toate acestea între frații gemeni? Pentru (viitorii) părinții de…