Acasa Mămici Anca Băuturile și copiii în câteva întrebări

Băuturile și copiii în câteva întrebări

3 min read
0
0
20

Băuturile sunt cele care contribuie la buna creștere și la dezvoltarea copiilor noștri însă, dacă nu sunt alese în mod corespunzător nu fac decât să crească riscul obezității, al diabetului, hiperactivității și altor afecțiuni. Unele ceaiuri sau sucuri pot avea efecte secundare în cazul în care sunt administrate la voia întâmplării.

Copilului meu nu îi place laptele. Ce să fac?

În acest caz totul depinde de vârsta copilului. Până la vârsta de 2-3 ani, aportul de lapte este cu adevărat util, conține tot ce are nevoie copilul, calciu și câteva proteine. Odată trecută această vârstă copilul nu mai bea atâta lapte ca la început dar nu trebuie să îl forțezi. Respingerea acestui aliment ar putea fi și semnul unei intoleranțe alimentare. încearcă să găsești alternative, de ce nu, un lapte vegetal de tip lapte de soia, de migdale sau de orez.

Trei pahare de suc pe zi este prea mult?

Da! Dacă copilul nu este obez atunci acest lucru nu înseamnă neapărat că este și sănătos. Sucul, extrem de bogat în zahăr nu face decât să le îngrașe pe persoanele predispuse. Este și o băutură acidă Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Reguli de respectat atunci când vizităm un nou-născut

O rudă, o prietenă tocmai a dat naștere unui bebeluș și abia aștepți să o vizitezi? Iată c…