Acasa Mămici Anca Topul alimentelor anti-gripă

Topul alimentelor anti-gripă

3 min read
0
0
857

Unele alimente îi ajută pe copii să rămână sănătoși, le stimulează imunitatea. Iată un top al alimentelor anti-gripă, de introdus în alimentația copilului în special în sezonul rece.

Pentru ca micuțul tău să fie în formă are nevoie de o alimentație echilibrată dar unele alimente au unele proprietăți speciale care stimulează sistemul imunitar. Ceea ce înseamnă că ar trebui să se regăsească cât mai des în alimentația copilului. Și, bineînțeles, aceste alimente sunt valabile și în cazul mămicilor.

Kiwaï, un fruct dinamizant.Verișorul lui kiwi, acest fruct este și mai bogat în Vitamina C ceea ce îl face un aliat de preț al sistemului imunitar. Asta deoarece stimulează celulele care elimina germenii. Conține în egală măsură fibre care reglează tranzitul și potasiu, extrem de util pentru mușchi, vitamine din grupa B din care B6, extrem de utilă pentru creier. La fel ca și kiwi, se poate consuma încă de la o vârstă fragedă fără să îți fie teamă de vreo alergie.

Ardei, antioxidant. Ardeiul conține o cantitate importantă de vitamina A, un antioxidant puternic. Este un aliat deosebit de util în caz de gripă deoarece, atunci când organismul nostru încearcă să se Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Reguli de respectat atunci când vizităm un nou-născut

O rudă, o prietenă tocmai a dat naștere unui bebeluș și abia aștepți să o vizitezi? Iată c…