Acasa Mămici Anca Relația dintre copil și tată este importantă. Cum o putem favoriza?

Relația dintre copil și tată este importantă. Cum o putem favoriza?

3 min read
0
0
14

Odată cu sosirea bebelușului pe lume unii bărbați se simt neîndemânatici, depășiți chiar. Se simt uneori intimidați de relația aproape fuzională dintre copil și partenera lor de viață. Dacă este și cazul tău, iată cum ai putea să creezi o legătură cu copilul încă de la naștere.

Locul tatălui după venirea bebelușului pe lume. Studiile arată că tatăl joacă un rol esențial în viața copilului. Tații acționează cel mai adesea diferit față de mame, se comportă altfel cu copiii iar această diferență este stimulantă pentru copii. Ca proaspăt tătic trebuie să creezi rapid o legătură între tine și copil. Astfel, se va instala o relație puternică între tine și copil încă de la naștere. Îți vei cunoaște mai bine copilul și particularitățile sale. Iar copilul se va familiariza cu tine.

Odată ce vei căpăta experiență, te vei simți în largul tău și mult mai competent atunci când te vei ocupa de bebeluș. Orice proaspăt părinte are multe de învățat, chiar și mămicile. Drept urmare, este normal să mai faci greșeli. Trebuie să ai puțină răbdare și simțul umorului, lucruri care te vor ajuta cu siguranță în Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Reguli de respectat atunci când vizităm un nou-născut

O rudă, o prietenă tocmai a dat naștere unui bebeluș și abia aștepți să o vizitezi? Iată c…