Acasa Mămici Anca Primul său Crăciun adevărat

Primul său Crăciun adevărat

3 min read
0
0
9

Micuțul tău a înțeles că ceva extraordinar urmează să se petreacă, va veni Moșul în curând. Iată cum îl poți face să profite la maxim de această magie.

Ghirlande, luminițe, brad, Moș Crăciun, reuniune în familie, cadouri…în acest an, în sfârșit, toate acestea au un sens pentru copilul tău. Începe să înțeleagă noțiunea de sărbătoare și va fi primul său Crăciun adevărat.

Crăciun, o sărbătoare importantă pentru copilul tău. Moș Crăciun îl ajută să aibă mai mare încredere în el. Cum? Deoarece acest domn bătrân, mitic va veni de foarte departe pentru a-i aduce cadouri, pentru marea sa plăcere. Un gând care îl liniștește pe copil și care îl ajută să aștepte cu mai mare răbdare sosirea Moșului. Crăciunul reprezintă și o ocazie de a se reuni cu ceilalți membri ai familiei, într-o atmosferă de magie, de bucurie și de partaj. Această reuniune îi va permite copilului să înțeleagă că aparține unei comunități cu care are o poveste comună.

Între real și imaginar. Unde se află? În stadiul său de dezvoltare, capacitatea de a reprezenta unele lucruri și persoane absente începe să se dezvolte. Copilul are acces la ceea ce Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Reguli de respectat atunci când vizităm un nou-născut

O rudă, o prietenă tocmai a dat naștere unui bebeluș și abia aștepți să o vizitezi? Iată c…