Acasa Mămici Anca Afară cu bebelușul când este frig. Gesturi de adoptat

Afară cu bebelușul când este frig. Gesturi de adoptat

2 min read
0
0
29

Chiar dacă este frig afară nu trebuie să îl privăm pe bebeluș de plimbările zilnice. Dar, există câteva reguli de respectat.

În primele luni de viață un bebeluș nu dispune de un sistem de reglare termică matur. De aceea bebelușul este extrem de sensibil la schimbările de temperatură. În plus, nu trebuie să uităm de faptul că un nou-născut nu se poate deplasa sau mișca pentru a se încălzi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îl ținem închis în casă pe toată perioada sezonului rece. Trebuie doar să ne luăm câteva măsuri de precauție.

Trebuie să îl îmbrăcăm bine. Echipamentul și hainele cu care bebelușul trebuie îmbrăcat pentru a nu-i fi frig nu lipsesc din fericire. Acestea sunt prevăzute pentru a fi atât călduroase cât și confortabile pentru bebeluș. Overall-ul este cel mai potrivit în acest sens. Dedesubt, un body din bumbac cu mâneci lungi alături de o bluză plus o pereche de pantaloni și șosete groase sunt de ajuns. Astfel, bebelușul va fi înarmat pentru zilele friguroase și mamei sale îi va fi mai ușor să îl dezbrace în momentul în care intră într-un loc mai Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Lucrurile importante pe care le poate învăța copilul tău înainte de 10 ani

La 10 ani deja, copilul tău are deja o vârstă de școlar, vrea să aparțină unui grup și est…