Acasa Mămici Anca În așteptarea lui Moș Crăciun…cum îl facem să aibă răbdare?

În așteptarea lui Moș Crăciun…cum îl facem să aibă răbdare?

3 min read
0
0
15

Crăciunul se apropie cu pași repezi și nerăbdarea a sosit deja. Mai ales dacă este mai mic, copilul te întreabă cu siguranță neîncetat Când vine Moșul? Cum îi putem determina pe copii să mai aibă puțină răbdare până la deschiderea cadourilor?

Împodobirea bradului de Crăciun. Cum ar fi Crăciunul fără bradul de Crăciun? Nimic nu ar mai avea farmec, nu-i așa? Indispensabile pentru copii, decorațiunile de Crăciun îi ajută să aibă mai multă răbdare până la ziua cea mare. Iată o ocazie potrivită de a le pune imaginația la treabă și de a le cere să te ajute să împodobești bradul.

Scrisoarea pentru Moș Crăciun. Nu există vreun copil care să nu aștepte cu nerăbdare jucăriile văzute în reclamele la televizor și în pliante. I-a scris și lui Moș Crăciun ce își dorește. Scrisoarea îl va face să aibă mai multă răbdare până vine Moșul.

Târgurile de Crăciun…sau cum să îl faci să aibă mai multă răbdare până când vine Moșul. Încă de la începutul lunii decembrie târgurile de Crăciun apar ca ciupercile după ploaie în principalele orașe din țară. Obiecte artizanale, produse regionale, decorațiuni de Crăciun, nu cred că există Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Lucrurile importante pe care le poate învăța copilul tău înainte de 10 ani

La 10 ani deja, copilul tău are deja o vârstă de școlar, vrea să aparțină unui grup și est…