Acasa Mămici Anca Ce îi spunem copilului despre Moș Crăciun?

Ce îi spunem copilului despre Moș Crăciun?

2 min read
0
0
11

De mai bine de un secol, Moș Crăciun domnește în perioada sărbătorilor de iarnă. În magazine sau pe străzi, este cam greu să îl evităm. Dar ce le spunem copiilor despre Moș Crăciun?

Îi vorbim sau nu copilului despre Moș Crăciun? Mai avem puțin și e decembrie, luna care vine cu o întrebare fundamnentală ce îi spunem copilului despre Moș Crăciun? Cu toții ne dorim ca micuții noștri să creadă în această legendă simpatică. Dar s-ar putea ca micuțul tău să fie mai informat despre acest subiect decât crezi. În curtea școlii, cu copiii, în cărți, la televizor, el alege dacă crede sau nu în Moș Crăciun.

Dacă îi vorbim despre Moș Crăciun înseamnă că îl mințim? Îi spunem adesea această poveste universală pentru a-l face să viseze și, adesea, să fie mai cuminte, în așteptarea cadourilor. Vorbindu-i despre Moș Crpciun nu înseamnă că îl minți, chiar dacă acesta nu există.

Ne întâlnim cu Moș Crăciun peste tot. Cum reacționăm? Povestea nu mai pare atât de credibilă în momentul în care ne întâlnim cu Moșul cam peste tot – pe străzi, în magazine. Cum putem reacționa în această situație? Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Lucrurile importante pe care le poate învăța copilul tău înainte de 10 ani

La 10 ani deja, copilul tău are deja o vârstă de școlar, vrea să aparțină unui grup și est…