Acasa Mămici Anca Jocurile și bebelușii

Jocurile și bebelușii

2 min read
0
0
22

Încă de la naștere, bebelușul este pregătit să se joace în felul său. La început, totul este simplu. În primele luni de viață bebelușul se folosește de simțuri pentru a se juca și pentru a învăța totodată. Se distrează de cele mai multe ori cu el însuși, jucându-se cu mâinile și cu picioarele.

Cu toate acestea, nimic nu poate înlocui contactul uman și atenția pe care un bebeluș o primește atunci când se joacă cu unul din părinții săi sau cu o persoană pe care o cunoaște bine. Chiar și un nou-născut are nevoie de o astfel de atenție.

Beneficiile jocului pentru bebeluș. În momentul în care te joci cu bebelușul îl vei cunoaște mai bine, vei reuși să îi decodezi mai ușor semnalele pe care ți le trimite. În plus, comunicarea dintre părinte și copil se îmbunătățește și se dezvoltă o legătură incredibilă între bebeluș și părinții săi. Jocul reprezintă și un moment al descoperirilor care permite favorizarea dezvoltării bebelușului.

Dezvoltarea simțului. Jocul permite întâi și întâi dezvoltarea simțului bebelușului care începe, încetul cu încetul, să perceapă culorile, texturile, sunetele, formele și multe altele. Când Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Lucrurile importante pe care le poate învăța copilul tău înainte de 10 ani

La 10 ani deja, copilul tău are deja o vârstă de școlar, vrea să aparțină unui grup și est…