Acasa Mămici Anca Tulburările de creștere la copii

Tulburările de creștere la copii

2 min read
0
0
20

În acest articol am adunat cateva semne care ar trebui să te alerteze ca părinte cu privire la eventualele probleme de creștere la copil.

Bineînțeles, dacă părinții nu sunt înalți, nici copiii lor nu vor fi. Dar, specialiștii susțin că este important să urmărim procesul de creștere al acestora, de mai multe ori pe an de la naștere și până la vârsta de 3 ani. După trei ani, o dată pe an.

Tulburări de creștere – 4 semne de reperat. Compară greutatea și înălțimea ta ca părinte, la aceeași vârstă, cu cea a copilului tău acum. Ce înălțime aveai tu la 2-3 ani? Sau cu cea a fratelui sau surorii sale. Observă dacă valorile sunt apropiate sau nu. Dacă este la creșă sau la grădiniță, unde se află în ceea ce privește înălțimea în raport cu copiii din colectiv? Este mai micuț sau nu sunt prea mari diferențe? Dacă este mai mic nu ezita să ceri sfatul unui specialist. O persoană străină care îl vede pentru prima dată îl crede mai mic decât este iar această situație s-a repetat deja de câteva ori. Crește atât de puțin încât nu Citeste mai multe

Comentarii Facebook
Arata mai multe articole asemanatoare
Arata mai multe scrise de  anca
Arata mai multe din Anca

Lasă un răspuns

Vezi si articolul recomandat:

Lucrurile importante pe care le poate învăța copilul tău înainte de 10 ani

La 10 ani deja, copilul tău are deja o vârstă de școlar, vrea să aparțină unui grup și est…