Acasa Recuperare Cum să scapi de kilogramele în plus după naștere

Cum să scapi de kilogramele în plus după naștere

4 min read
1
0
413
Cum sa scapi de kilogramele in plus dupa nastere

Principalul obiectiv al femeilor după naștere este să ajungă în cel mai scurt timp la kilogramele de dinainte de naștere. Însă acest lucru nu este unul ușor pentru că necesită timp și depunerea unor anumite eforturi. Există câteva reguli pe care trebuie să le respecți pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus.

În primul și în primul rând te sfătuiesc să eviți așa-zisele diete la modă care îți promit rezultate spectaculoase într-un timp record. Dupa încheierea dietei riști să pui la loc toate kilogramele pierdute.

Trebuie să alegi cel mai potrivit moment. Trebuie să te simți bine în pielea ta, cu noul tău rol, acela de mămică. Nu încerca să scapi rapid de kilogramele acumulate în sarcină, 2 kilograme pe lună este numărul ideal.

Nu sări peste nicio masă. În cazul în care senzația de foame își face apariția pe la ora 11 sau înainte de cina te sfătuiesc să bei un pahar mare cu apă. Dacă chiar simți nevoia să mănânci ceva, alege un măr sau un iaurt.

Notează zi de zi ce mănânci. Astfel vei avea ocazia să vizualizezi realitatea și circumstanțele în care te simți tentată să faci excese. Astfel, îți va fi mai ușor să eviți aceste situații în viitor.

Fă mișcare, fară moderație. Plimbările sunt ideale deoarece le poți face împreună cu bebelușul tău. De asemenea, o altă activitate pe care o poți practica pentru a slăbi este înotul, un sport perfect care se poate practica fără probleme de tinerele mămici.

Fă o listă de cumpărături înainte de a merge la supermarket. Fă-ți plinul cu legume și fructe și încearcă să eviți pe cât posibil sucurile carbogazoase, dulciurile și grăsimile. În ceea ce privește alimentația trebuie să eviți materiile grase (uleiuri și unt) și să elimini mezelurile dar și dulciurile.

Aa, un lucru important, nu te mai cântări în fiecare zi.

Facebook Comments Box
Arata mai multe articole asemanatoare
  • Mama

    Mi-e dor de tine, mamă

    Mi-e dor de tine, mamă Mi-e dor de tine, mamă. Mi-e dor de mâna ta. Aş vrea să-ţi pun în p…
  • beneficiile laptelui matern

    Beneficiile laptelui matern

    Laptele matern este special adaptat pentru a răspunde nevoilor bebelușului de la naștere. …
  • Cum sa scapam de biberon

    Da, a venit timpul si la mine, asa cum probabil va veni timpul la voi sau a trecut deja. N…
Arata mai multe scrise de  Iulia
Arata mai multe din Recuperare

Un comentariu

  1. […] În primul și în primul rând te sfătuiesc să eviți așa-zisele diete la modă care îți promit rezultate spectaculoase Citeste mai multe […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si articolul recomandat:

Mi-e dor de tine, mamă

Mi-e dor de tine, mamă Mi-e dor de tine, mamă. Mi-e dor de mâna ta. Aş vrea să-ţi pun în p…